Първоначално публикувано от Linkestis
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Аз съм стигал до 210 веднъж, без ремап.
Живот и здраве напролет ще се чипосам, тогава предполагам ще стигне 230.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЧудно защо и мойта кола се държи по абсолютно същия начин.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Днес си монтирах капачето на мпх, като го залях обилно със силикон и го ханах с две пиши опашки. Оборотите на празен ход разбира се скочиха на 2100, направих един ресет и колата литна. Сега ускорява стабилно от ниските обороти, върви си над 5000 оборота на високите предавки и се държи чудесно на свободна. Доста "майстори" са я гледали тая Алфа, но всеки ме уверяваше, че "така си вървяла"... Така си върви, ама друг път. Благодаря на колегите code и badmadafaka.
Comment
-
Някой може ли да ми каже къде е монтирана сирената на фабричната аларма на 166 - в багажника в корпуса на алармата, или на друго място?1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеаз пък днес покарах и се позабавлявах пътьом с няколко бмв- та вкупом, много прах имаше за тях.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеНякой може ли да ми каже къде е монтирана сирената на фабричната аларма на 166 - в багажника в корпуса на алармата, или на друго място?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеХоу хоу хоу наказа ли ги яко, сигурно болиииНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениебършеха прах и сълзи в колона след мен
Comment
-
Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщениеТака те харесвамтака и не можаха да я скъсят.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕ ако бях с бензинова на газ щях да държа само 25 метра преднина.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment